Осврти за Maxisize

 • Abisai
  "Мојата големина е просечна, 16-17 cm, секогаш мислев дека ова е нормално. Тогаш проблеми започна со неговата жена во кревет, се покажа дека таа нема чувства, должина, траење. Вознемирени е за потценување, но рекламирање Maxisize и можам да кажам дека навистина се работи. Моите 5 поени!"
  Maxisize
 • Bedirhan
  "Maxisize важи, иако за себе можам да кажам дека тоа се однесува, а на ерекцијата, времетраењето на законот, не големина. Мојата девојка е среќен, мене премногу. Понекогаш и јас се повторува курсот."
  Maxisize
 • Aras
  "Крем за пенисот проширување ми даде неколку см во должина, малку се зголеми јачината на звукот. Ако на почетокот misfiring се случило често во последните неколку месеци се заборавени она што е. Па се чувствуваат слободни да ја препорачувам, несаканите ефекти не беа забележани."
  Maxisize
 • Abisai
  "Едно е да не се верува, и залудно, Maxisize влегов малку должина, обем, половина час за да се сексуалниот однос и еден тон на доверба. Забелешка – сето ова по прифатлива цена и без каква било операција, здравствени ризици!"
  Maxisize
 • Amira
  "Крем се користи од страна на мојот сопруг, јас се верува на рекламирање (јас се пошегува за глупост на идеја). Сарказам беше залудно – крем навистина се работи со cm, ништо не беше мери, но дури и по неколку години од бракот се врати на нас за долго страстен секс".
  Maxisize
Кориснички рејтинг Maxisize
4.9
27