Искуство во користењето на Maxisize

Игор Leopards, Dnepropetrovsk:
"Заведени од реклами Maxisize, плус цената средствата се на располагање. Стресот на работа, недостаток на спиење, неправилна исхрана направени себе чувствува, имаше проблеми со ерекцијата.

Искуство во користењето на Maxisize

Одлучи, она што, по ѓаволите, јас го купив овој крем за пенисот проширување. Тоа е 3 недели, па се подготвени да го споделат искуството на користење на крем за проширување на пенисот Maxisize.

Првите впечатоци

Она што можам да кажам – чудо јас не се очекуваат, но барем некаков ефект се очекува, и тој се појави веднаш. По примена на крем во текот на првите неколку дена, на ерекција е значително подобрена. Доверба без misfires – супер е добро!

Должината и формата на самото место, но јас навистина не се надеваме на ништо. Арома Maxisize пријатен конзистентност е лесно. Кремот се нанесува за пенисот рамномерно, апсорбира брзо.

По 3 недели

Искуство на примена на крем Maxisize

Производителот е ветено, речиси половина на јачината на звукот и неколку сантиметри во должина – како резултат на тоа не е.

Но јас забележав:

  • плус 1 cm во должина;
  • цврста ерекција;
  • брзо побудување;
  • издолжување на сексуалниот однос.

Се чувствува себеси млади и енергични.

Јас ќе го користи и натаму, затоа што составот на природните, несакани реакции не се забележани. Мислам дека тоа нема да биде полошо прецизно, особено употребата едноставна.

Се надевам дека мојот осврт беше корисно за вас. Како да се користи крем, не е голема работа. Постојат пријатели, кого тој, исто така, помогна."