Инструкции за употреба Maxisize

Користете крем за зголемување на пенисот едноставна – само да се стави на член 1-2 пати дневно. Можете да ги користите Maxisize пред секс, за продолжување.

Карактеристики на употреба Maxisize

Инструкции за употреба

Во инструкциите за Макси Големина е како да се користи оваа алатка:

  • за да го користите крем секојдневно, со повремена употреба на саканите резултати не се постигнуваат;
  • натамошно проширување крем пенисот применува пред сексуалниот однос, да се зголеми неговото времетраење (основни постапки не суспендирам);
  • движењето треба да биде мазна и конзистентни.
  • Дополнително ќе им помогне на малку масажа.

Се применуваат нежна, но сигурни потези, што уредни масажа член. Стапката на примена – месец, ако сакате, тоа може да биде продолжен. Ги имаме најдобрите цени во Македонија.

Индикации и мерки на претпазливост

Составот на природните, хормони, хемикалии, други штетни материи бр. За да го користите крем е лесно и безбедно, алергии, несакани реакции што ги предизвикува. Ограничувања (контраиндикации) се однесуваат на возраста на малолетникот, за обновување на срцеви напади, мозочни удари, сексуално преносливи болести, локалните штета на епидермисот.

Важи за сиромашните ерекција, предвремена ејакулација, несоодветна пенисот. Пожелно е да се направи тест на индивидуални нетолеранција.